Over STE

Organisatie
Bij STE staat samenwerken centraal. Met dienstverleners vanuit meerdere specialismen, hun medewerkers, klanten en hun toeleveranciers.

STE is, net als veel van haar klanten zijn, internationaal georiënteerd. STE doet alles voor de klant op elk gewenst tijdstip en verwacht dat ook van haar samenwerkingspartners.

Met elkaar vormen zij een cluster van eerlijke, harde werkers, informeel en recht door zee. Korte lijnen zorgen voor een directe en heldere communicatie.

Service

STE is inventief; geen vraag is te gek. Wensen van klanten die niet met het standaard aanbod aan voorzieningen en diensten kunnen worden ingevuld zoekt ze snel en adequaat uit. Met kennis van zaken (materieel, chemicaliën, situationele mogelijkheden en beperkingen) wordt een oplossing gevonden die aan de klant wordt voorgesteld.

Kwaliteit

STE en de aan haar verbonden partijen voldoen aan de hoogste standaards die de markt van ze vraagt; elk in hun eigen specialisme. De organisatie en alle betrokken medewerkers zijn gecertificeerd en gediplomeerd waar nodig.

Ambities

STE staat open voor meer samenwerkingen met specialistische dienstverleners. Belangrijk is daarbij dat deze bedrijven een mentaliteit hebben die past bij STE. Service staat hierbij centraal.

Als nieuwe speler in de markt richt STE zich allereerst op het neerzetten en uitbouwen van het aanbod van de locatie met de aanlegplaats en de binnen- en buitenruimte en de aanvullende dienstverlening.

Er wordt geïnvesteerd in het moderniseren van de locatie en het pand en de voorzieningen, zodat ook in de toekomst aan alle denkbare servicebehoeften invulling kan worden gegeven.

Oorsprong

De organisatie is gestart in november 2017. Vanuit hun gezamenlijke ondernemingszin en ambitie om klanten beter te bedienen hebben Gerd Jan van de Pol, Dennis van Benschop en Ton van de Waardt gezamenlijk de locatie aangeschaft. 

We zijn ambitieus en zitten hierin voor de lange termijn. We investeren in de locatie, in onze aanwezigheid. We gaan onze visie delen met de markt. Wij geloven dat hier mooie samenwerkingen uit gaan komen. Met onze klanten en wellicht met meer partners. Service met een grote S. Dat is waar wij voor gaan.

Ton van de Waardtmede-oprichter van STE

We willen het beste voor onze klanten, zodat ze steeds opnieuw voor ons kiezen omdat ze weten dat het werkt. We willen de klant niet alleen tevredenstellen maar positief verrassen; de verwachtingen overtreffen. Wijzelf en onze manier van werken moeten de redenen zijn dat ze terugkomen. Service met een grote S.

Ton van de Waardtmede-oprichter van STE

Als nieuwe organisatie met een prachtige locatie hebben we ongekende mogelijkheden en een ambitie die daarbij past. We willen onze naam op de kaart zetten als servicepunt waar de klant iets mag verwachten. Efficiënt ontzorgen met respect voor mens en milieu, dat is wat ons drijft.

Gerd Jan van de Polmede-oprichter van STE

Organisatie

Bij STE staat samenwerken centraal. Met dienstverleners vanuit meerdere specialismen, hun medewerkers, klanten en hun toeleveranciers.

STE is, net als veel van haar klanten zijn, internationaal georiënteerd.

STE doet alles voor de klant op elk gewenst tijdstip en verwacht dat ook van haar samenwerkingspartners.

Waarom STE

STE heeft alles wat je maar kunt wensen!

210 meter aanlegsteiger, met:

  • alle benodigde voorzieningen: binnen- en buitenkranen, stoom en dergelijke,
  • additioneel beschikbare binnen- en buitenruimte voor op- en overslag, en bijbehorende personele capaciteit

24/7 bereikbaarheid

Voor wie

STE verhuurt de aanlegplaats en de daarbij gelegen binnen- en buitenruimte en is aanspreekpunt voor alle denkbare diensten.

STE is er o.a. voor bedrijven actief in handel, industrie, logistiek en de maritieme sector.

De aanlegplaats en de binnen- en buitenruimte (voor op- en overslag) zijn voorzien van faciliteiten als binnen- en buitenkranen en installaties voor de levering van water, elektra en stoom.